Spiritul său excentrique a fost observat şi de ziaristul George ranetti Care i-a oferit porecla de miţa biciclista după ce a observat-o în timp ce se plimba PE bicicleta PE Calea Victoriei, la sfârşitul secolului XIX. În fapt se spune că Miţa a fost prima femeie Care a pedalat în Pantaloni PE bicicletă. În prezent, Casa` `Miţa Biciclista` `, frumosul imobil DIN Strada Biserica Amzei, este Într-un Alt proces de renovare, urmând să fie vândută sau închiriată. După moartea miţei, Casa a dos urmaşilor EI Care au vândut-o unor espagnol pentru o sumá infimă. Imobilul a fost restaurat în 1985 după Planurile arhitecţilor Doina Constantin escu si al. Orăşanu. Devine una dintre femeile influente ALE vremi şi nu ne referim aici doar la dictarea noilor trenduri în modĂ, ci şi la influenţarea unor decizii ALE personajelor politice DIN ACELE vremuri. În Ziarul,, adeverul` `numărul 8714, DIN 14 Decembrie 1913, miţa este denumită “o doamnă irezistibilă, care face să čađa toate barierele”. Tot în acelaşi numar al ziarului, miţa este acuzată că ar fi cumpărat pentru ministrul Constantin G. dissescu o maşină. “Ziarul d-lui Filipescu acuză pur şi simplu PE d.

Dissescu că a cumpărat un Automobil pentru ministrul de culte şi instrucţiune publică, prin intermediul d. nei Maria Mihăilescu, pe care publicul o cunoaşte mai bine Sub abstinchetul de Miţa Biciclista, deşi această onorată doamnă astăzi nu mai fusionner PE Democratica bicicletă, ci Într-un élégant Automobil, plătit în parte, insinuează Epoca, Cu Suma de 4000 de lei produşi DIN samsarlâcul pe care l-a făcut cu cumpărarea maşinii d-lui Ministru Dissescu “. În 1940, miţa se căsătoreşte cu général Alexandru Dimitrescu, moment în Care Apar şi primele probleme pentru DAMA DIN Bucureşti. Este nevoită să se Mute la mansardă şi să închirieze Naomi camere pentru a se întreţine. Se spune că în ciuda sărăciei în Care trăia, femeia nu şi-a visele tabieturile vechi, Cina de la Athenee Palace şi Mergea la coafor. Alexandru Predescu prezintă, în Cartea sa “vremuri Vechi bucureştene”, aspectul Miţei PE vremea Când ajunsese deja la bătrâneţe: “AM întâlnit-o PE Miţa Biciclista în 1957, cred că avea peste 75 de Ani, ERA o doamnă foarte furioasă, arăta ciudat, părul Negru, Negru, ERA vopsit strident, în contraste cu faţa-i Albă, ieşită PARCA dintr-un sac cu făină de grâu. Era de o Voiciune neobişnuită şi de o eleganţă desuetă. La gât avea un médaillon de Aur masiv susţinut de Naomi şiruri de zale fine.

PE figura veştejită Luceau Doi Ochi fantastici, doi Ochi Negri DIN Care emanau parcă efluvii magnetice… “. O altă bârfă a vremii Era că femeia ISI îmbrăca soţul în haine ponosite şi îl trimitea la cerşit pentru a-şi putea întreţine tabieturile. Maria MIHĂESCU s-a Născut în 1885 la Diţeşti, judeţul Prahova, Într-o Familie modestă.